Lunchroom De Piccolo

WELKOM

Lunchroom De Piccolo is gelegen aan het mooie gerenoveerde raadhuisplein in winkelcentrum Op de Kamp met ruim 48 winkels

en rondom volop parkeergelegenheid. Elke donderdag is er Markt. De eigenaren Leon en Jenny hebben de zaak in 2009 overgenomen

en door constant met vernieuwingen bezig te blijven isde lunchroom geworden tot wat hij nu is.Wij heten u graag van harte welkom.


Bij ons wordt uw koffie op een nostalgische wijze gezet, en dat proef je. Onze producten worden met de grootste zorg en vers voor u bereid; veel uit eigen keuken.

Broodjes worden op bestelling vers afgebakken. Wij hebben een missie! U met een voldaan en tevreden gevoel
onze zaak te laten verlaten om u hopelijk binnenkort weer te mogen begroeten.


Wij hebben ruim 76 zitplaatsen. Ook grotere groepen zijn bij ons van harte welkom (vergeet dan niet even telefonisch te reserveren).
Er is tevens ruimte voor elektrische en handgestuurde rolstoelen. Scootmobiels, winkelwagens en huisdieren mogen helaas niet binnen .
Er zijn veilige kinderstoelen aanwezig en magnetrons om babyvoeding te warmen. Tevens hebben wij een allergenenkaart. Bent u allergisch?
vraag er dan vooraf naar. Betalingscondities: contant en Pinnen. Er zijn open WIFI netwerken aanwezig.

Buiten hebben wij een mooi terras met 45 zitplaatsen aan de voorzijde op het plein en 24 zitplaatsen langs onze Passage.
Laatstgenoemde is overdekt maar er mag wel gerookt worden.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Team Piccolo